OM OSS SAMT INFO OM BILDER:

Om oss samt bilde info:

Vi er en nettbutikk med fokus på bilder innen temaet natur og stemninger. Vi har vårt kontor i   Fredrikstad.

Nettbutikken “Fargebilder.com” har org.nummer:  926 485 512

 Vårt mål er å være gode på kundeservice, levere varene hjem og yte det “lille ekstra” for deg. Vi lover vi skal gjøre alt vi kan for at du skal blir fornøyd når du handler hos fargebilder.com

Nettsider som omhandler oppheng:

https://www.skiltdisplay.no/festemateriell-skilt/1413-avstandsstykker-30x50mm-4-pk

https://www.clasohlson.com/no/Hjem/Innredning/Opphenging/c/2127

https://www.foldal.no/skiltprodukter/skilt-for-kontor-og-firma/skilt-i-akryl-pleksiglass/knotter-avstandsstykker-til-skilt

https://www.foldal.no/skiltprodukter/skilt-for-kontor-og-firma/skilt-i-akryl-pleksiglass/knotter-avstandsstykker-til-skilt

https://www.avilo.pl/no/6-avstandsstykker

https://www.konsis.no/dekor-og-display/opphengslosninger/

https://www.bildeoppheng.no/?gclid=Cj0KCQiAvP6ABhCjARIsAH37rbR8tnN1BUosOmyuuINN0cX7jm2qPz75KAEE8j0bW_0Jg7W7dgXtETkaAijgEALw_wcB

https://www.clasohlson.com/no/Hjem/Innredning/Opphenging/c/2127

For at salget av bilder skal være trygt for kunden gjelder:

Betaling
Kjøperen betaler varen ved bestilling. Vi benytter VIPPS som betalingsordning.

Levering
Den normale leveringstiden for produkter er ca. 21 dager. Leveringstiden kan være lengre i forbindelse med helligdager, leverandørers ferieperioder og feilleveranser fra leverandører..

Angrerett
Som forbruker har du 14 dagers angrerett når du handler hos oss.  

Angreretten utløper 14 dager etter den dagen du har mottatt din vare. Fristen innebærer at du har 14 dager etter mottak, til å gi oss beskjed om at du angrer på kjøpet ditt. Det kan du gjøre ved å sende en e-post til fargebilder@fargebilder.

Når du har gitt oss beskjed om at du angrer på kjøpet ditt, har du 14 dager til å sende varen tilbake til oss.

Du kan angre på kjøpet ved å nekte å motta varen, sende den i retur eller levere den personlig på vår adresse. Når vi har mottatt varen i retur og kontrollert at den lever opp til reglene for angrerett, blir det beløpet vi refunderer overført til det kontonr. som varen er betalt fra.

Hvis du angrer på kjøpet, skal du selv betale returportoen.

Retur
Når varene returneres skal det legges ved en kopi av originalfakturaen samt opplysninger om hvorvidt varen ønskes byttet, eller om du ønsker å få pengene i retur. Returvarer håndteres i den rekkefølgen vi mottar dem. Har du ikke hørt fra oss innenfor 5 arbeidsdager, etter at du sendte returvaren, bes du vennligst kontakte oss. 

NB: Vi mottar ikke pakker sendt i oppkrav.

Varens stand når du sender den i retur
Når du returnerer, er det viktig at varen er pakket forsvarlig, så den ikke skades under transport. Du kan gjerne bruke den emballasjen varen din kom i. 

Hvis varen har redusert sin verdi, og det skyldes at du har brukt den på en annen måte enn det som var nødvendig for å fastslå varens art, egenskaper og måten den fungerer, kan du ikke få hele kjøpsbeløpet tilbake. Beløpet du kan få tilbake, avhenger av varens handelsmessige verdi.

Transportskade
Undersøk straks ved mottak om emballasjen har synlige skader. Hvis varen er transportskadet, kvittér da IKKE for mottaket. Transportøren skal ta pakken med i retur og du bes deretter å kontakte oss om dette. Hvis du først oppdager skader på varen etter kvittering, skal du straks henvende deg til oss med dokumentasjon for skaden. – Også skaden både på produktet og emballasjen. Sørg alltid for å ta vare på emballasjen til saken er avgjort, da den fungerer som avgjørende dokumentasjon for transportskaden. Har vi ikke den nødvendige dokumentasjon, kan vi dessverre ikke godtgjøre et transportskadet produkt.

Reklamasjon
Etter kjøpsloven gis det reklamasjonsrett i 24 måneder på alle varer. Reklamasjonsretten betyr at du som kunde kan klage over feil og mangler ved produktet som er oppstått i opp til 24 måneder etter kjøpet. Det er dog en forutsetning at disse manglene ikke er oppstått som følge av feilaktig bruk av produktet, eller annen skadeforvoldende atferd. Du må reklamere innen rimelig tid etter at du har konstatert mangelen. Reklamasjon skal skje skriftlig.

Konfliktløsning

Klager rettes til selger innen rimelig tid, jf. punkt 9 og 10. Dersom evnt. tvister ikke kan løses  i minnelighet kan kjøper ta kontakt med www.forbrukerrådet.no.

 

Opplysninger om Markussens fargebilder (fargebilder.com)
Sigrid Undsetsvei 8
1619 Fredrikstad

Norge

Organisationsnr: 926485512

Telefon: (+47) 92010353

E-mail: fargebilder@fargebilder.com

Bankinformasjon

DNB Bank ASA

Dronning Eufemias gate 30

0191 Oslo

Norway